AMarkets Uygulaması

AMarkets Uygulaması

En iyi ticaret uygulaması

uygulamanın derecelendirmeleri

Broker Ortaklık Programı: Nedir Ve Ne Kadar Kazanabilirsiniz?

Bir ortaklık programı çevrimiçi bir pazarlama aracıdır. Fikir, yeni müşterileri bir broker’e yönlendirmek ve karşılığında ücret almaktır.

İnsanlar ortak olmayı seçerler çünkü brokerler onlara cazip gelir: Onlar platformdan, finansal enstrümanlardan ve özel tekliflerden hoşlanırlar. Neticede bir ürünü teşvik etmek istiyorsanız gerçekten onu geliştirmek için istekli olmalı ve nasıl çalıştığını anlamalısınız.

Ortaklık programı yoğun maliyetli ya da zaman alıcı bir vasıta değildir. Günde sadece birkaç saatinizi alacak ilave bir gelir kaynağıdır

AMarkets’in Ortağı Olun: Faydaları ve ihtimalleri

12 yıldır çalışan bu işletmede, dünya çapında bir çok ortak bu iş ortaklığı programıyla 15,000,000$ kazandılar.

2 farklı ortaklık modeli bulunmaktadır: Temsilci (İB) ve Webmaster.

Temsilci olarak kazanmanın yolu: 1. yöntem1

Bir temsilcinin gelir elde etme modeli 3 aşamadan oluşmaktadır:

  1. Ortak, Şirket tarafından sağlanan araçları kullanarak kaydolması için bir müşteriyi yönlendirir.
  2. Müşteri hesabına para yatırır ve işlem yapmaya başlar.
  3. İşlemler müşteri tarafından sonuçlandırıldığında ortağın geliri ödenmektedir.

Müşterinizin işlem cirosu ne kadar fazla olursa bir ortak olarak o kadar fazla kazanırsınız

Bir temsilci 3 seviyeli bir ortaklar ağı oluşturabilir:

  • 1’inci seviye, ortağın kendisi
  • 2’nci seviye sizin tarafınızdan yönlendirilmiş ortaklar.
  • 3’üncü seviye sizin ortaklarınızın ortakları.

Her 2’nci seviye ortak gelirinin %15’ini ve her 3’üncü seviye ortak gelirinin %5’ini alırsınız.

Böylece, sadece köklü müşteriler olmayan aynı zamanda ortaklar haline gelen insanları yönlendirerek de avantajlardan faydalanmış olursunuz.

Ödeme 2 değerlendirmeye bağlıdır: Müşterinin işlem hacmi ve hesap türü:

Müşterileriniz ayda 100 lot işlem yaptığında belirli bir miktar ödeme alırsınız, ve müşterileriniz ayda 300 lotun üzerinde işlem yapmaya başladığında ödemeleriniz %50 daha fazla olacaktır (lütfen yukarıdaki tabloya göz atın).

Lütfen unutmayın: başlangıç için en rekabetçi hesap türü ‘Fixed’ hesaptır’.

Neden AMarkets bir temsilci için en rahat platformdur?

  1. Her müşteriyle ilgili ödemeler hakkında detaylı istatistikler. Bilgiler şeffaftır.
  2. Geniş yelpazede yönlendirme araçları.
  3. Komisyonsuz günlük ödemeler. Elde edilen kâr herhangi bir ödeme sistemine çekilebilir.
  4. Finansal piyasalarda para kazanma araçları her zaman hakkında en çok konuşulan ürünlerdir.

Bir temsilci olarak ne kadar kazanabilirsiniz?

İstatistiksel olarak, her ay ortaklarımız müşterilerinin mevduat miktarının %10’u ve daha fazlasını kazanırlar.

Bunun anlamı, eğer bir müşteri bir hesaba 1,000$ yatırırsa, bir ortak olarak siz 100$ kazanabilirsiniz.

Temsilci geliri, bir iş ortaklığı programına kolay bir başlangıç sağlamaktadır. Ve daha iyisini de yapabilirsiniz, ilave olarak bir İnternet Sitesi (Ağ) Yöneticisi olmak suretiyle kendinizi deneyebilirsiniz.

AMarkets’in Webmaster Ortaklığı: nedir ve nasıl çalışır?

Eğer bir internet siteniz, forumunuz ya da bir sosyal medya kanalınız varsa internet trafiğinizi gelir kaynağı haline getirmek için yeni bir yol mevcut: Webmaster olun.

Temsilci modelinde olduğu gibi, bir ağ yöneticisinin de para kazanması için iki yol bulunmaktadır:

  • Nitelikli müşteri kayıtları.
  • Para yatırılan hesaplar.

Bu iki yol karşılıklı ilişkilidir. Daha yakından göz atalım.

Müşterilerin kaydolmasıyla para kazanma

Müşterilerin kaydolması (müşteri adayı oluşturma, CPL, müşteri adayı başına masraf olarak da bilinir) bir müşteriyi yönlendirmenin ilk aşamasıdır.

2 ücret oranı paketi bulunmaktadır:

 

Henüz yeni başladığınız ve ayda 10 müşteriye kadar yönlendirme yaptığınız için, “Başlangıç” paketini almaya hak kazanırsınız ve her nitelikli kayıt başına 5$ kazanırsınız. Bir müşterinin incelenmesi 15 güne kadar sürmektedir.

İnternet trafiğiniz 10 ve daha fazla müşteri yönlendirmeye başlar başlamaz ücret oranı paketiniz “Pro” olarak değiştirilecektir: her bir müşteri için 10$ kazanacaksınız ve denetim  süresi 10 güne düşecek, yani ödemeler daha çabuk yapılacaktır.

Müşterilerin hesaplarına para yatırmasıyla para kazanma

Kayıt işlemleri tamamlandığında henüz her şey bitmedi: hesaplara para yatırılmasından da kazanabilirsiniz, kayıtlardan elde ettiğinizden bile daha fazla olabilir.

Geliriniz müşteriniz tarafından yatırılan para miktarına bağlı olacaktır:

Lütfen unutmayın, gelir miktarınız aşağıdaki formüle göre hesaplanacaktır:

Hesaba yatırılan paraların tamamı eksi çekilen para miktarı.

Örnek olarak Başlangıç paketini düşünelim. Bir müşteri 1000 ABD doları yatırıp 500 ABD dolarını çektikten sonra kalan 500 ABD doları ücret miktarını hesaplamak için kullanılacaktır ve ortak 100 ABD doları alacaktır.

Lütfen ilave gereksinimi de unutmayın: müşteri doğrulama işleminden sonra belirli miktarda bir ciro gerçekleştirmelidir (yukarıdaki tablodan Gerekli Ciro sütununa göz atın).

Bir internet sitesi yöneticisi olarak ortaklık detaylarına  göz atın ve ortağımız olun. Ödemelerimiz ABD doları cinsinden yapılır ve doğrulama süreci pratik ve basittir.

Hangisini tercih edeceğiniz konusunda tereddüt mü ediyorsunuz: bir İnternet sitesi yöneticisi ya da bir Temsilci? İkincisinde farklı bir kazanç yolu daha mevcuttur:

Temsilci İadesi: nedir ve ne fayda sağlar?

İade, nakit iadesi olarak da bilinir.

Bir yatırımcı bir işlem açmak için belirli bir miktarda para (komisyon olarak) harcar.

Ancak yatırımcı bir ortak (siz) aracılığıyla kaydolduğunda, siz bir temsilci olarak müşterinizin deneyimini parlatabilir ve her işlemi başına bir nakit iadesi (örneğin %20) önerebilirsiniz.

Nakit iadesi sadece müşterilerin sadakatini artırmakla kalmaz, ayrıca aktif işlemlerini de artırdığı bilinmektedir. Tekrar hatırlayacak olursak, bir yatırımcı ne kadar aktif olursa temsilci o kadar fazla kazanır. Böylece her iki taraf için de kazan-kazana dönüşür.

İade modelini özümsemenize yardımcı olacak bir görsel işte burada:

Esnek bir iade sistemimiz bulunmaktadır: Tüm müşterileriniz için tek bir nakit iade oranı belirleyebilirsiniz, ya da alternatif olarak yatırımcı tabanlı nakit iadesi miktarı belirleyebilirsiniz.

Bir temsilci iadeden ne kadar kazanır?

Örneğin, 20 müşteriyi yönlendirdiniz. Her bir yatırımcı ayda 5 lot toplamda 100 lot işlem yaptı.

Bu cirodan elde edeceğiniz kazanç:

Nakit iadesi vererek, yatırımcının komisyonunun bir kısmını karşılarsınız. Müşterinize teklif ettiğiniz %20 iade ile kazancınız şu kadar olur:

Şimdi gelirinizin %20 azaldığı görülmektedir (eksi iade yüzdesi). Ancak müşterileriniz sizden finansal destek aldığından, ciroları 100 lottan 150 lota yükselmiştir. Şimdi ne kadar kazanacağınızı hesaplayalım:

Ta da! Şimdi geliriniz ilk duruma kıyasla %20 daha fazladır. İade sisteminin faydalı, kullanışlı ve en önemlisi-şeffaf olmasının sebebi budur. Her iki taraf da motive olmuştur ve net olarak pozitiftir.

Nakit iadesi hizmetinin detaylarını bu sayfada gözden geçirebilirsiniz. Eğer teklifle ilgileniyorsanız iade hizmetini etkinleştirmek için lütfen [email protected] adresi üzerinden bize bir e-posta gönderin.

Sonsöz

Çevrimiçi işlemler gerçekten hayret vericidir. Bir taraftan borsa, döviz ve kripto para işlemlerinin yanı sıra metaller ve endekslerle işlem yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Diğer yandan bir çevrimiçi pazarlama uzmanı olabilir ve ürünlerimizin tanıtımını yapabilirsiniz.

Bir yatırımcı, bir temsilci ve bir webmaster olarak kendinizi deneyin. Neticede bu günlerde en önemli yetenek çabuk öğrenmek ve öğrenilen bilgiyi gecikmeden uygulayabilmektir, bizim durumumuzda bunu paraya çevirmektir.

Bu nedenle, çabalarınızda başarılar dileriz