AMarkets Uygulaması

AMarkets Uygulaması

En iyi ticaret uygulaması

uygulamanın derecelendirmeleri

Uzman Danışman Satarak Bir Ayda 14,195$ Nasıl Kazanılır

Değerli partnerlerimiz!

Size hem ilham verecek, hem de kafanızdakilerin düşündüğünüz kadar imkansız olmadığını gösterecek yeni bir başarı hikayesiyle karşınızdayız.

Bu yazımızda yeni ortaklarımızdan birinin hikayesine değineceğiz. Şirketimize oldukça yakın zamanda katılan iş ortağımız, Ekim 2020’de kazandığı sermaye 14 195 dolardı.

Peki Bunu Nasıl Başardı?

Partnerimiz şirkete Ağustos 2020’de katıldı. Müşterilerini AMarkets dahil olmak üzere çeşitli aracı kurumlar arasında dağıtarak müşteri havuzunu çeşitlendirmeye çalıştı. Ortak, uzman danışmanları kullanarak koşullarımızı algoritmik trading için oldukça elverişli ve uygun buldu. Trade sistemi yalnızca bu iki koşul yerine getirildiğinde sonuç verdiğinden, ultra hızlı emir iletimi ve düşük spreadler oldukça önemliydi.

Uzman danışmanları kendi ticaret hesabında başarıyla test ettikten sonra bir iş ortağı hesabı açtı ve ilk 15 müşterisini çekti. Ağustos ayının sonunda, müşteriler ilk sermaye yatırma işlemlerinin yaklaşık %28’i kadar bir kâr kaydettiler. Ortağımız sonrasında, AMarkets’e daha fazla müşteri yönlendirmeye karar verdi.

Ekim ayında, aktif müşteri hesaplarının sayısı 81’e ulaştı. Yaklaşık 1.800 lotluk toplam işlem hacmi oluşturdular ve bu durum ortağımızın 14,195$ kazanmasına olanak sağladı (ticaret robotlarıyla çalışmak için önerilen ilk fonlama miktarı = 1000 dolar).

İş ortağı alanından ekran görüntüsü – Ekim 2020 için oluşturulan “hakediş” raporu

Ortağın gelirinin bu kısmının, “IB Temsilcilik” işbirliği modeli dahilinde müşterilerin ticaret faaliyetleri için ortağın ödülü ile doğrudan ilgili olduğu belirtilmelidir.

Ayrıca partnerimiz, uzman danışmanlarını satarak da ek bir gelir elde etti – ticaret robotu başına ortalama 200 dolar kazandı. Ekim ayında kaydolan her yeni müşterinin danışmanın ücretli sürümünü satın aldığını (ve bu tür 36 müşteri olduğunu) varsayarsak, iş ortağı 7200 dolar daha kazandı.

Yani, ortağımızın Ekim ayında toplam karı 21 395 dolardı. Sonucun ne kadar iyi olduğuna dair benzer şeyleri düşünüyoruz, değil mi?

Böylece iş ortağımız, AMarkets dahil olmak üzere çeşitli aracı kurumların ortaklık programları aracılığıyla etkili bir çevrimiçi iş modeli oluşturdu.

Bu başarı öyküsünden ne gibi sonuçlar çıkarabiliriz?

Bunu kendi işinizi kurmak için bir fikir olarak kabul edebilirsiniz. Bunu yapmak için bir ticaret gurusu olmanıza veya kendi ticaret sisteminizi geliştirmenize gerek yok. Bugün, internette çok sayıda ücretsiz ticaret robotu bulabilirsiniz. Hepsini zaten uzun bir süre boyunca geriye dönük test sonuçları ile birlikte ayrıntılı istatistiklerle birlikte inceleyebilirsiniz.

Bu tür danışmanlardan oluşan kendi veritabanınızı derleyebilir ve finansal piyasalara yeni başlayan acemi traderlara yardımcı olmak için kurulum ve yapılandırmalarını sunan bir hizmet oluşturabilirsiniz.

Deneyimli bir tradersanız; bilginizi, deneyiminizi ve ticaret stratejinizi danışmanın algoritmasına aktarabilir ve başkalarına alım satımlarını otomatikleştirmeleri ve sizin yaklaşımınızı kullanarak para kazanmaları için bu mükemmel bir fırsat sağlayabilirsiniz.

Algoritmik ticaret, finansal piyasalarda çevrimiçi ticaretin temellerini öğrenmek için zaman harcamak istemeyenler için harika bir alternatiftir. Bu, hem ortaklar hem de müşterileri için faydalı olan bağlı kuruluş işine hızlı ve kolay bir giriştir. Bu alanı ve bu mükemmel ek gelir kaynağını biraz daha keşfetmeye çalışın. Son zamanlarda özellikle COVID-19 ile gündeme gelen, evden çalışarak yüksek gelir sağlayan bağımsız bir girişimci olarak başarıya doğru ilk adımlarınızı atın.

Bu makaleyi okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Kâr hedeflerinize ulaşmanızı ve başarılı bir ortak işi büyütmenizi dileriz!