AMarkets Uygulaması

AMarkets Uygulaması

En iyi ticaret uygulaması

uygulamanın derecelendirmeleri

Partnerlik Ve Başarı Hikayeleri – Youtube

Bu yazımızda YouTube’da kendi kanalı olan partnerimizin ilerlemesini sizlerle de paylaşmak istiyoruz. Bu ortağımız AMarkets’e oldukça yakın bir zamanda katılmasına rağmen şimdiden olağanüstü sonuçlar elde etti. Ana hedefi ise, yeni finansal fırsatlarını keşfetmek ve çeşitlendirmek.

AMarkets ile iş ortağı olmadan önce, yalnızca ikili opsiyonlarla çalışmış ve kişisel deneyimini ve sonuçlarını YouTube kanalında paylaşmıştı.

Kanalı, başlangıçta yalnızca ticaret ve yatırımla ilgili değil, aynı zamanda genel olarak iş ortağımızın yaşam tarzı hakkında da çeşitli içerikler barındırıyordu. Spordaki başarıları, fiziksel ve ruhsal gelişimi ile ilgili videolar yüklüyor ve çevrimiçi ticaret de dahil olmak üzere ilgi alanları ve hobileri hakkında konuşuyordu. Bir süre sonra YouTube içeriğini tek bir formatta toplamaya karar verdi. Konu olarak ise finansal piyasaları seçti. Bir alandan güncel videolar yüklemeye başladığında, yeni hedef kitlesini kolaylıkla buldu ve bu durumu AMarkets Ortaklık Programı’yla da kuvvetlendirerek etkili ve başarılı bir iş kurdu.

Partnerimizin Youtube kanalındaki video tarzını değiştirmesinden bu yana sadece üç ay geçti ve sonuçlar çarpıcı bir şekilde değişti. Sevinçle belirtmek isteriz ki iş ortağımız, Partners’ Battle yarışmasında ikinci sıraya yükseldi.


Sonuç: YouTube kanalında 15.000’den fazla yeni abone, 3.951 kayıt, 85 fonlu hesap, 78 onaylanmış ve aktif müşteri.

Müşteri Edinme Yöntemi: YouTube kanalında yüksek kaliteli eğitim ve motivasyon içeriği üretmek, hedef kitleyi çekmek, eğitici web seminerlerine ev sahipliği yapmak ve finansal piyasalarda ticaret hakkında temel bilgiler sağlama yoluyla organik büyüme elde etmekti. Bunları tamamladıktan sonra, ortağımız bir hesap açmayı teklif etti ve bir broker önerisi olarak kendisinin de kullandığı AMarkets’i abonelerine tanıttı. Yatırımsal bilgilerini pratiğe dökerken AMarkets’in sunduğu uygun koşullarla işlem açmalarını önerdi.

AMarkets’in ortaklık programları ile sevdiğiniz işi yapın ve daha yüksek bir gelir düzeyine ulaşın.