AMarkets Uygulaması

AMarkets Uygulaması

En iyi ticaret uygulaması

uygulamanın derecelendirmeleri

Partnerlik Ve Başarı Hikayeleri – Webmaster

Değerli partnerlerimiz!

Webmaster ortaklık modelini seçen ortaklarımızdan birinin faaliyetlerine dayanan başarı hikayesini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ortağımız, Telegram kanalını oluşturdu ve internette herkesin rahatlıkla bulunabileceği alanlarda başarılı stratejilerini ve ticaret yöntemlerini izleyicileriyle düzenli olarak paylaştı.

Ayrıca Autochartist teknik analiz yazılımını da kullandı. Autochartistin ne olduğunu açıklamamız gerekirse, AMarkets tarafından tüm müşterilere ücretsiz olarak sağlanan bir ticaret sinyalleri hizmetidir diyebiliriz. Partnerimiz her gün bu analitik platformdan alınan alım satım sinyallerini Telegram kanalına iletti. Her haftanın başında, bir önceki haftanın sonuçlarını özetleyen kısa incelemeler yaptı. Yatırımcıların ticaret sinyallerini kullanarak finansal piyasalarda nasıl kazanabileceklerini göstermek için kişisel ticaret hesabına 1,000$ yatırdı. İş ortağımız, gerekli deneyimi kazanmak ve hizmeti kendisi de test etmek için iki ay boyunca demo hesabında işlem yaptı.

Yayın sırasında ortağın trade hesap bakiyesi 1529 dolardı.

Ortağımız, kanalının açılışından altı ay sonra, hedeflenen yaklaşık 2.400 aboneye çıkmayı başardı. Bu sonuçlara ulaşmak için, sosyal medyayı ve finans ve yatırıma ayrılmış özel grupları ve diğer Telegram kanallarını kullandı. Ayrıca Yandex Zen medya içerik platformunda bir finans blogu başlattı ve kişisel deneyimlerini ve finansal piyasalardaki alım satım sonuçlarını paylaşmak için kendi Youtube kanalını oluşturdu. Bazı kaynaklarda, karşılıklı bağlantı kullanarak bilgilerini ücretsiz olarak da yayınlamayı başardı.

Son üç aylık çalışma için partnerimiz aşağıdaki sonuçlara ulaştı:

  • Kanal tanıtımına harcanan para: 1,428$
  • Nitelikli kayıtlardan elde edilen kâr: 2,720$
  • Toplam kayıt sayısı: 203
  • Ödenmiş: 136
  • Reddedilmiş: 23
  • Denetim altında: 44
  • Etkinleştirilmiş hesaplar için ödül: 11,250$
  • Müşteriler: 46
  • Toplanan fon miktarı: 82,192$

İş ortağımızın toplam net karı 12 542 dolardı (toplanan toplam fon miktarının %15’i), bu da ayda yaklaşık 4180 dolar ediyordu.

Bu getiriler için, ortaklık çalışmalarının etkisinin en üst düzeyde olduğunu gösteren en iyi örneklerdir diyebiliriz.

Kendi projelerinizi geliştirmeye, finans alanında işinizi kurmaya ve AMarkets ile para kazanmaya başladınız mı?